Level 4 Level 6
Level 5

Ditat dhe muajt


19 words 0 ignored

Ready to learn       Ready to review

Ignore words

Check the boxes below to ignore/unignore words, then click save at the bottom. Ignored words will never appear in any learning session.

All None

Ignore?
lundi
e hënë
mardi
e martë
mercredi
e mërkurë
jeudi
e enjte
vendredi
e premte
samedi
e shtunë
dimanche
e dielë
janvier
janar
février
shkurt
mars
mars
avril
prill
mai
maj
juin
qershor
juillet
korrik
août
gusht
septembre
shtator
octobre
tetor
novembre
nëntor
décembre
dhjetor